Human Resources & Safety

– unitate protejată –

Pro Safety Consulting este o societate specializată în dezvoltare de personal, în servicii de analiză, evaluare a nivelului riscului de explozive în conformitate cu legislaţia în domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă. De asemenea, firma noastră este unitate protejată ceea ce înseamnă că organizaţia pe care o reprezentaţi poate achiziţiona servicii oferite de noi în cuantumul contribuţiei datorate bugetului conform Legii 448 din 2006, fără a afecta bugetul de cheltuieli.

Dispunem de întreaga bază materială necesară formării profesionale, training-urilor, auditului organizaţional, mijloace de producție a materialelor personalizate: birotică, mijloace de comunicare, material și suporturi de curs, instrumente specializate de diagnoză, evaluare şi implementare, utilaje de imprimare și serigrafiere.

Avem convingerea certă că astăzi, atitudinea profesională și calitatea serviciilor oferite fac diferența între competitorii din bussiness. Abordarea noastră este pragmatică și practică cu aplicabilitate imediată în activitatea de zi cu zi, ceea ce are înseamnătate pentru clienții noștri se materializează în schimbări profunde în organizare și creștere a performanțelor economice.

În domeniul resurselor umane acoperim întregul spectru al dezvoltării de personal, de la training-uri în aria softskills la arii specializate Kaizen, 5S și Six Sigma.